Čīles varasiestādes internetā publicējušas iespaidīgu sižetu no ceļu satiksmes novērošanas videokamerām. Kāds kravas auto vadītājs, kurš izrādījās narkotisko vielu reibumā, satiksmē brauca gluži kā "Grand Theft Auto" datorspēlē.

Kā redzams video, no sākuma kravas auto šoferis transportlīdzekļu plūsmā bieži maina joslas, cenšoties visus citus apsteigt. Pēc tam jau viņš brauc starp joslām, dažiem auto saskrāpējot sānus un nolaužot sānskata spoguļus. Interesantākais, ka viņu neviens nevajāja, tādēļ viņš šādi acīmredzot vienkārši "izklaidējās".

Kad priekšā satiksme bija pārāk blīva, apreibušais kravas auto vadītājs apgrieza spēkratu braukšanai pretējā virzienā un tādā pašā stilā brauca atpakaļ. Arī ar to viņam bija par maz, tādēļ brauca pāri pat zālienam uz citu ceļu, līdz beigās kravas auto augstuma dēļ iesprūda zem tilta pārvada.

Bet ar to Čīles šofera piedzīvojumi vēl nebeidzās. Viņš sāka skraidīt pie citiem automobiļiem, mēģinot tiem atraut durvis, lai spēkratu nolaupītu – gluži kā "Grand Theft Auto" datorspēlē. Par laimi, visiem automobiļiem durvis bija aizslēgtas. Tad šis narkomāns pieskrēja pie kāda autobusa, kurš tobrīd uzņēma pasažierus. Ar to viņam izdevās nobraukt vien pārdesmit metru līdz ļaudis viņu neitralizēja – nogāza uz ceļa un iekaustīja.

Notikuma vietā ieradās policija un "virtuālo realitāti" dzīvē izpildījušo šoferi arestēja. Izmeklēšanā noskaidrojās, ka viņš bijis narkotisko vielu reibumā, informē vietējie mediji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!