Interneta annāles glabā tonnām video ar BMW autovadītāju konfliktsituācijām, īpaši postpadomju telpā. Tomēr šoreiz pasauli pārsteidzis divu BMW autovadītāju karstasinīgais konflikts vēsturiski izglītotās civilizācijas metropolē – Londonā.

Aculiecinieka video sižetā redzami divi sadūrušies 3. sērijas BMW – melns kabriolets un balts sedans. Viens no šī automobiļa vadītājiem ar roku izdauza otrajam BMW sānu stiklu. Drīz konfliktsituācijas nolīdzināšanā iesaistās citi BMW autovadītāju miesas krāsas brāļi.

Konfliktam eskalācijā baltā BMW īpašnieks uzsāk braukšanu ar savu spēkratu un hiperaktīvā melnā BMW autovadītāja kāju iespiež starp savu balto sedanu un "Toyota Prius" automobili. Par laimi, japāņu hibrīda vadītājs pēc ilgākas nesaprašanas protas un pabrauc ar savu auto uz priekšu, ļaujot atbrīvot cietušā kāju.

Rezultātā BMW sedana vadītājs ietriecas "Mercedes-Benz" E-klases kabrioletā, tam sabuktējot durvis un sabojājot sānu stiklu. Redzot baltā BMW vadītāja nekontrolēto rīcību, aculiecinieki no šī automobiļa izceļ aizmugurējā sēdeklī esošo bērnu.

Konfliktsituācijai punktu pieliek klāt pienākušie policijas darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!