Internetā publicēts un nedēļas laikā 20 miljonus skatījumu sasniedzis video, kurā Malaizijas drifta čempione izāzē autobraukšanas instruktorus. Šim nolūkam viņa pārģērbās par stereotipisku skolniecīti un izlikās, ka dodas uz savām pirmajām braukšanas nodarbībām.

Autobraukšanas instruktori kopā ar domājamo skolnieci iekāpa acīmredzami pārbūvētā automobilī. Drifta čempione, par kuras tituliem autobraukšanas instruktoriem nebija ne mazākās nojausmas, taisnojās, ka automobilis ir aizlienēts no viņas brāļa.

Kā redzams video, meitene iemidzina instruktoru uzmanību ar savu nemākulīgo braukšanu, īpaši uzsākot kustību un uzreiz noslāpējot dzinēju. Tomēr jau pēc pāris kvartāliem, nonākot trenēšanās laukumā, kur notiek figūrbraukšana, tramīgā meitene pēkšņi apgūst pareizi atlaist sajūgu...

Strauji paātrinoties un sānslīdēs apbraucot figūras, autobraukšanas instruktori joprojām nenojaušs, ka patiesībā viņiem ir darīšana ar lietpratēju. Blakus sēdeklī braukšanas instruktori ne tikai bļauj, bet arī lamājas.

Tiklīdz automobilis apstājas, instruktors lec no spēkrata laukā un metas prom. Tikai pēc atkārtota skaidrojuma, ka tā bija apzināta āzēšana ar slēptās videokameras elementiem, pārbijušies autobraukšanas instruktori izmoka smaidu uz sava ģīmja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!