"Harley-Davidson" motociklus stereotipiski sabiedrībā uztver kā skaļus, lēnus un pagalam nesportiskus, sak', ar tādu tik eleganti tvert vējiņu. Tomēr šobrīd internetu norībinājis iespaidīgs motobraukšanas video, kur kāds "Harley-Davidson" īpašnieks parāda, ka viņam pa kalnu ceļu pat dažs superbaika "zīmulis" līdzi netiktu.

Elpu aizraujošu šo video padara ne tikai apstāklis, ka attiecīgie manevri tiek veikti ar "Harley-Davidson", bet arī tas, ka motociklists tik riskantus manevrus veic, ģērbies tikai T-kreklā un parastās biksēs. Turklāt video redzams, ka vienā no pagriezieniem viņa motocikls saslīd un gandrīz avarē, tomēr pieredzējušais motociklists situāciju izlabo un turpina galvu reibinošo braucienu tā, it kā nekas nebūtu bijis.

Video publicējis kāds superbaika braucējs, kurš sekojis šim "Harley-Davidson". Spriežot pēc pārējiem šī autora video, tas noticis Losandželosā kādā no kalnu ceļiem, kas ir īpaši iecienīts vietējo motociklistu vidū tieši ātrai braukšanai un nereti nelegālām sacīkstēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!