Krievijā, lai nonāktu sarežģītos bezceļos, nav jābrauc uz dziļiem laukiem, pietiek uz piepilsētas mikrorajona pļavu, kur ir arī sabiedriskā transporta galapunkts. Divi vīrieši tieši to nolēma izdarīt ar savu "Hummer" apvidnieku, ar kuru beigās "norākās" dubļos 20 metrus no asfalta seguma.

Turklāt video redzamais nav vienkārši "Hummer", bet gan "visskaļākais apvidnieks pasaulē", jo tajā ir iebūvēta pamatīga audio sistēma, piemēram, priekšējās durvis vien ir viscaur nosētas ar skaļruņiem.

Sākotnēji abiem krievu vīriešiem, kuriem kājās bija sporta apavi, riņķošana pa dubļaino pļavu tīri labi padevās, līdz viņi nolēma izbraukt kādu dziļāku peļķi. "Hummer" priekšējie riteņi tajā iegrima un nespēja masīvo apvidnieku izkustināt no vietas, jo riteņi kļuva vienkārši par lielām dubļu pikām.

Ko tādu jau nojautuši, abi vīrieši jau laicīgi bija sazinājušies ar paziņu, kuram ir traktors, ka tas vajadzības gadījumā varēs atbraukt un bēdubrāļiem palīdzēt. Tieši ar traktora palīdzību "Hummer" arī izdevās atsvabināt no dubļiem, pēc kā abi vīri nolēma braukt "pie armēņiem uz automazgātavu", lai tiem žoklis atkārtos, ieraugot viscaur dubļaino "Hummer".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!