Svētdien, 22. maijā, Viļņā no rīta notikusi iespaidīga pakaļdzīšanās, kuras videoierakstu internetā publicējusi policija. Braucot pretī policijas patruļmašīnai, tika pamanīts aizdomīgs "Opel Vectra" spēkrats ar 1987. gadā dzimušu autovadītāju. Policija ieslēdza bākugunis un caur ruporu aicināja "Opel" vadītāju apstāties, tomēr tas uzsāka bēgšanu.

Policija šim "Opel Vectra" spēkratam dzinās pakaļ cauri dzīvokļu ēku pagalmiem, lielveikalu stāvvietām un citām ātrai braukšanai nepiemērotām vietām. Pēc pāris minūšu neveiksmīgas bēgšanas, "Opel Vectra" piestāja un no tās izlēca vairāki cilvēki. Policija turpināja pakaļdzīšanos autovadītājam, kurš bēga caur pagalmiem, un veiksmīgi viņu noķēra.

"Opel Vectra" autovadītājs tika aizturēts un nogādāts policijas iecirknī, bet automobilis – nogādāts policijas stāvvietā. Aizturētais autovadītājs Lietuvas policistiem jau bija labi pazīstams – viņš jau vairākas reizes ir pabijis īslaicīgās aizturēšanas izolatorā par dažādiem administratīvajiem pārkāpumiem, tostarp braukšanu bez tiesībām un autovadīšanu narkotisko vielu reibumā.

Šoreiz "Opel Vectra" vadītājam draud naudassods no 1158 līdz 1448 eiro, administratīvais arests no 20 līdz 30 dienām, kā arī transportlīdzekļa konfiskācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!