Iespaidīgu, asprātīgu un ļoti kvalitatīvu video radījusi Latvijas filmu studija "Robyworks", kurā pazīstamais drifta sacīkšu braucējs Kristaps Blušs pa Liepājas ostas teritoriju driftē ar 1000 zirgspēku jaudīgu BMW.

Īsfilmā "Badass Latvian" (nešpetnais latvietis – tulk.) Kristaps Blušs iejuties apsarga lomā Liepājas ostas speciālās ekonomiskās zonas teritorijā. Darba laiku viņš kavē, datorā spēlējot sacīkšu braukšanas simulatoru, kad videonovērošanas kameru ekrānā pamana, ka ostā atvests konteiners ar jaudīgo "BMW M3".

Izmantojot izdevību, Bluša atveidotais apsargs dodas uz jūras konteineru un liek jaudīgo BMW lietā, gluži kā tikko datorspēlē. Braucot sānslīdē pa ostas teritoriju. Atšķirībā no pasaulē populārajiem Kena Bloka video latviešu īsfilmā driftētājs tomēr aizķer kādu no šķēršļiem (ko Bloka video filmētāji gan jau uzreiz nomestu zem montāžas galda).

Rezultātā ir apskādēts BMW aizmugurējais spārns, buferis un lukturis. Video noslēgumā ar sarkanu izolācijas lentu piestiprinot buferi atpakaļ vietā, titros tiek norādīts, ka tā izrādījusies apsarga pēdējā darbadiena.

Portāls "Go4speed.lv" norāda, ka jau šajā nedēļas nogalē Kristaps Blušs startēs pasaules spēcīgākā drifta seriāla "Formula Drift" jaunās sezonas pirmajā posmā Longbīčā, ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!