Šomēnes medijos uzvirmojušas pirmās liecības, ka amerikāņu tehnoloģiju gigants "Apple" uzsācis darbu pie sava pirmā elektromobiļa izstrādes. Tomēr interneta huligāni jau metušies vēl neesošā produkta iespējamās reklāmas parodēšanā, līdzīgi kā tas ik gadu notiek pirms citu "Apple" gaidāmo produktu prezentācijas.

Globālā komūna "AJ+" izgatavojusi elektromobiļa iespējamās reklāmas versiju, kura ieturēta "Apple" korporatīvajā stilā, parodējot uzņēmuma galveno dizaineri un viceprezidentu Džoniju Īvu.

Topošajam elektromobilim piedēvētas visas tās nepilnības, kas jau iepriekš izpaudušās citos "Apple" produktos – kļūdām pilnā "Apple Maps", nepietiekamais bateriju darbības ilgums, viegli plīstoši stikli, uzmācība ar mūziķi Bono un tendence tehniskajās kļūmēs vainot pašu lietotāju.

Realitātē gan "Apple" elektromobilis nav tik drīz gaidāms, to uzņēmums plāno izgatavot līdz 2020. gadam. Tā sīvākais konkurents "Google" automobiļos investē jau no 2010. gada un savu pirmo bezpilota spēkratu prezentēja pērn.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!