Irānas izcelsmes itālietis Pormoseni Hadi kopā ar savu draugu Tomasu Bruneru publiski sašķaidījuši sportisko automobili "BMW M6" ar veseri un cirvi. Ar "BMW" servisu neapmierinātais itālietis šo aktu veica Frankfurtē, tieši pie ieejas pašlaik notiekošajai starptautiskajai autoizstādei.

Šādu akciju Hadi sarīkoja, jo nav apmierināts ar vācu autoražotāja servisu. Šo "BMW M6" par 120 tūkstošiem eiro itālietis iegādājās 2008. gadā. Sportisko automobili piemeklējusi virkne tehnisko likstu, ieskaitot vibrāciju, troksni motorā, kā arī cirtienus, pārslēdzot transmisiju.

Itālijas "BMW" servisi, kuros Hadi vērsies, nav spējuši tikt ar šīm problēmām galā. Rezultātu nedeva arī oficiālās sūdzības, kas tika nosūtītas "BMW" pārstāvniecībai Itālijā un pat autoražotāja vadībai Minhenē. Abas kompānijas vainu novēla viena uz otru.

Ja problēma netiks atrisināta, Hadi apsolījis šo automobili saremontēt sākotnējā vizuālajā stāvoklī un atkal publiski sašķaidīt, tikai šoreiz pie Reihstāga ēkas Berlīnē.

Atgādinām, ka šādas publiskas eksekūcijas aizsāka ķīnieši, kuri neapmierinātībā ar savu luksusa spēkratu pastāvīgajām tehniskajām ķibelēm tos publiski sašķaida.

Ja video neizdodas noskatīties iegultā veidā, aplūkojiet to šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!