"Toyota" ir pasaulē lielākais autoražotājs pēc pārdoto automobiļu skaita gadā. Šādai japāņu zīmola popularitātei viens no pamatojumiem ir "Toyota" spēkratu uzticamība, par ko sabiedrība pārliecinājusies vairāku gadu desmitu laikā. Kā vēl viens kārtējais pierādījums šim faktam ir kāda aculiecinieka iemūžinātais video Pakistānā, kur kāds autovadītājs netraucēti pa ceļu brauc ar pamatīgi sadauzītu "Toyota" sedanu.

Kā redzams video, Pakistānā braucošais "Toyota Corolla" sedans ir pamatīgi avarējis – tam vai nu bija uzkritis virsū stabs vai arī tas kūleņojot tajā bija ietriecies. Rezultātā automobilim ir ielocījusies grīda un pamatīgi saplacināts jumts. Savukārt aizmugurējam ritenim ir nomaukusies riepa. Bet nekas – auto mierīgi iekļaujas kopējā satiksmē.

Atgādinām, ka par "Toyota" sīkstumu pārliecinājās arī raidījums "TopGear", kas pirms vairākiem gadiem mēģināja iznīcināt vecu "Hilux" pikapu, bet viņiem tas nekādi neizdevās – ne pēc slīcināšanas, ne pēc dedzināšanas un arī ne pēc nogāšanas no 23 stāvu ēkas jumta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!