Daudz vīriešu sūdzas, ka sievietes ir sliktas autovadītājas. Bet cik vīriešu spētu vadīt automobili, saslēgti rokudzelžos? Un saslēgti tā, ka rokas ir aiz muguras! Daudzi kritiķi aizdomātos – vai tas maz ir iespējams? Kāda sieviete ASV to pierādījusi, ka spēj ne tikai šādos apstākļos vadīt auto, bet pat to nozagt no policijas.

Incidents notika 14. janvārī, kad policija apturēja automobili, ar kuru brauca sieviete – uz karstām pēdām aizturēta aizdomās turētā par auskaru zādzību no kāda veikala. Kamēr policisti pārmeklēja sievietes spēkratu, viņa, saslēgta rokudzelžos, no pasažiera sēdekļa policijas patruļmašīnā pārsēdās pie stūres un pamanījās ar to aizbraukt.

Policijas patruļmašīnai bija ieslēgtas bākugunis un sirēnas, tādēļ bēgošajai sievietei pārējie satiksmes dalībnieki deva ceļu, un viņa droši traukties, vietām pat sasniedzot 160 km/h. Bēgšana ilga aptuveni deviņas minūtes līdz viņa iebrauca kādā mazākā miestā. Tur viņa uz ceļa piestāja pie kāda gājēja un lūdza palīdzību: "Sveiki! Vai jūs varētu man palīdzēt? Vai jūs varētu manā vietā vadīt auto?"

Nesaņēmusi palīdzību un nespējot izstūrēt 90 grādu pagriezienus, sieviete pameta policijas auto un metās bēgt. Šajā brīdī arī video redzams, ka rokas viņai saslēgtas aiz muguras. Kā vēsta ārvalstu mediji, policijai izdevies sievieti noķert un tagad viņai tiesas priekšā būs jāatbild ne tikai par auskaru zādzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!