Krievijas satiksmē valda džungļu likumi. Pēc dabas likumiem, visiem dzīvniekiem būtu ja ne jābēg, tad vismaz jāpašķiras, kad parādās lauva... Autobūvē par visu spēkratu kroni uzskatāmi "Rolls-Royce" markas spēkrati, tādēļ kāds "Wraith" modeļa vadītājs Krievijā piedzīvoja šoku, ka viņam citi ceļu satiksmes dalībnieki bezierunu kārtībā nedod ceļu.

Internetā kāds autovadītājs publicējis sava videoreģistratora ierakstu. Aprakstā autors norāda, ka jau trīs stundas bija stāvējis sastrēgumā uz automaģistrāles, kad no viena pievadceļa nekaunīgi plūsmā centās iesprauksties "Rolls-Royce Wraith" vadītājs, bet pa galveno ceļu brauciešie viņam to nedod. Tad nu britu luksusa auto vadītājs vairs uz citiem negaidīja un nekaunīgi iespraucās pa galveno ceļu braucošo plūsmā, uz ko apkārtējie reaģēja ar signāltaurēm.

"Rolls-Royce" vadītāju acīmredzami aizkaitināja šāda necieņas izrādīšana un viņš uzsāka "taurētāja" vajāšanu. Tā ilga nepilnas divas minūtes, līdz viņam izdevās video autoru "nospiest malā". Lai arī video sižetā konflikta atrisinājums nav redzams, autors video aprakstā norāda, ka iztikuši vien ar vārdu apmaiņu.

Tāpat video autors skatītājiem atvainojas par savu "franču valodu" (sic!), tādēļ atsevišķu brīdinājumu par nenormētu leksiku krievu valodā nepieminēsim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!