Sociālajā tīmeklī "Facebook" jau vairāk nekā pusotru miljonu skatījumu sasniedzis kāda aculiecinieka video, kur iemūžināts karstgalvis, kurš ar savu spēkratu krustojumā "griež saulītes". Pārējie satiksmes dalībnieki tajā ir spiesti tikai noskatīties un gaidīt, kamēr atbrīvosies ceļš, tomēr kādam neiztur nervi un viņš acīmredzami avāriju izraisa apzināti. Bet ar to viss patiesais ļembasts tikai sākas...

Kādam baltas krāsas kompaktā komerctransporta vadītājam šis cirks "piegriezās" un viņš nolēma šķērsot krustojumu, neskatoties uz iepriekšminēto šķērsli. Iespējami, ar šādu manevru izraisot apzinātu sadursmi, beidzot "saulīšu griezējs" apstājās. Abi autovadītāji izkāpa no saviem spēkratiem un uzsāka konfliktu, neiztiekot arī bez dūru vicināšanas.

Tomēr negaidītākais pavērsiens visā šajā ļembastā notika, kad komerctransporta vadītājs iesēdās savā baltajā "bulku vāģī" un vairākas reizes taranēja huligāna melno "drifta auto". Tā saimnieks uz notiekošo tikai noskatījās, galvu saķēris.

Nav zināms, kurā tieši valstī incidents noticis, bet konfliktējošo pušu un aculiecinieku sarunvaloda ir krievu. Attiecīgi brīdinām, ka video dzirdama nenormēta leksika krievu valodā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!