Viļņā ar novērošanas videokameru iemūžināts kāds dzērājšoferis, kurš ar "Audi" spēkratu pulksten piecos no rīta piebrauc pie ēkas ieejas, atver automobiļa durvis, iespējams, iztukšo sava kuņģa saturu un tad turpat arī aizmieg. Ēkas apsardze, kura to savos monitoros pamanīja, izsauca mediķus un policiju.

Kā vēsta Lietuvas "Delfi", sākotnēji apsargi paši piegājuši pie aizmigušā "Audi" vadītāja. Apsargi mēģināja viņu pamodināt, bet tas viņiem neizdevās. Nezinot, vai autovadītājs ir vienkārši piedzēries vai arī viņam ir kādas veselības problēmas, apsardze izsauca gan policiju, gan mediķus.

Uz notikuma vietu ieradušies mediķi un policisti, kuri "Audi" vadītāju pamodināja. Ar alkometru nomērot viņa izelpu, tika konstatēts, ka autovadītājs ir divu promiļu reibumā.

Policija šo novērošanas videokameru ierakstu izmantos kā lietisko pierādījumu, ka "Audi" vadītājs šādā alkohola reibumā ar spēkratu arī brauca, nevis tajā vienkārši iesēdās un aizmiga. Lēmums par autovadītājam piemērojamo sodu tiks pieņemts mēneša beigās, bet jau šobrīd zināms, ka viņam ir autovadītāja tiesību liegums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!