Kad gribēšana ir lielāka par varēšanu, tad bieži vien tiek sastrādātas visādas muļķības. Spilgts piemērs tam ir internetā publicētais video ar virves vilkšanu, kurā sacentās traktorists un "Audi S8" vadītājs, katru virves galu piekabinot pie sava spēkrata. Tomēr ar to viss vēl nebeidzās, "Audi" vadītājs pēc tam nolēma turpat pagalmā "uzgriezt saulītes", bet savu glauno "S8" sadauzīja pret ēkas sienu un pēc tam pret metāla skapi.

Kā redzams video sākumā, "Audi S8" vadītājs bravūrīgi pie katra spēkrata pieāķē virves galu, lai sacenstos, kura rumaks ir spēcīgāks. Sacensības sākas, "Audi" vadītājam vēl nepaspējot uzsākt braukšanu, kad traktors to jau aizvelk prom. "Audi S8" uz to pēc apstāšanās reaģē ar strauju traktora paraušanu – labi, ka traktors, ripojot atpakaļ, neietriecās "Audi" limuzīna aizmugurē. Trešajā raundā abi vilka reizē, un traktorists nepārprotami uzvarēja.

Pēc sacensībām traktorists smējās par "Audi S8" vadītāju, no sērijas "nu, ko es teicu!?" Savukārt "Audi S8" vadītājs uz to neko neatbildēja, bet turpat laukumā vēlējās "uzgriezt saulītes", lai glābtu savu "pāva" godu.

Tomēr arī šajā gadījumā lietuvietim pagalam nepaveicās –, "griežot saulītes" smilšainajā laukumā, viņš vai nu nenovērtēja distanci līdz šķēršļiem, vai arī vienkārši nezināja, ko dara – ar "Audi S8" viņš aizķēra ēkas sienu, sadauzot aizmugurējo spārnu un pārsitot riepu, pēc tam bremzēja un ietriecās pretējā pusē esošajā metāla skapī, sabojājot vēl arī priekšējo spārnu un sānskata spoguli.

Video redzamais "Audi S8" debitēja 1996. gadā un ir aprīkots ar 4,2 litru V8 atmosfērisko dzinēju, kas attīsta 340 vai 360 zirgspēku jaudu (atkarībā no izlaiduma gada), ļaujot "quattro" pilnpiedziņas limuzīnam no vietas līdz 100 km/h paātrināties 5,5 sekundēs. Mūsdienās šāds lietots auto maksā ap pieciem tūkstošiem eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!