Videoreģistratos, kuru īpašnieks bija uzstādījis savā "BMW i3" spēkratā, ierakstījis šī spēkrata zagļa sajūsmu par šī elektromobiļa dinamiku. Lielbritānijā garnadzis pēc "BMW i3" nozagšanas pazvanījis savam draugam, nenojaušot, ka videoreģistrators veic ierakstu. Lai arī incidents noticis 7. februārī, īpašnieks tikai tagad to publicējis "YouTube" videotēkā.

"BMW i3" tika nozagts Londonā. Noziedznieks to nozaga no daudzdzīvokļu nama stāvvietas un uzreiz pa mobilo tālruni pazvanījis savam rokaspuisim: "Brāl, man tā ir, es braucu. Nekad nebiju braucis ar tādu auto! Tā spēj atstāt ostām putekļus jebkuru! Tā traucas kā velns!"

Šī video publicētājs norāda, ka tikai nesen automobilis ir atrasts un atgūts, tādēļ tikai tagad tas publicēts internetā. Tomēr kritiskākie video sižeta komentētāji uzskata, ka tas arī varētu būt inscenējums "partizānu mārketinga" ietvaros.

"BMW i3" aprīkots ar elektromotoru, kas attīsta 170 zirgspēku jaudu un konstantu 250 ņūtonmetru griezes momentu. Par papildus samaksu pieejams 650 kubikcentimetru motocikla dzinējs, kas attīsta 34 ZS. Tas paredzēts tikai akumulatoru uzlādei un tādējādi ļauj nobraucamo distanci palielināt līdz 300 km.

No vietas līdz 100 km/h "BMW" elektromobilis paātrinās 7,2 sekundēs, bet tā maksimālais braukšanas ātrums elektroniski ierobežots pie 150 km/h atzīmes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!