Foto: Vida Press

Izpildījuma un stāsta dēļ "Pixar" animācijas filmas vienmēr tiek gaidītas ar lielu nepacietību, un šī gada pievedums ar nosaukumu "Luca" nav izņēmums. Filma stāstīs par kādu zēnu, kurš ne tikai ieraus savos piedzīvojumos, bet vedīs arī virtuālā ceļojumā uz Itāliju, kur daudzi labprāt pavadītu savus ģimeniskos atvaļinājumus.

"Disney" un "Pixar" jauno kinolenti raksturo kā sirsnīgu stāstu par draudzību, izkāpšanu ārpus savas komforta zonas un diviem pusaugu jūras briesmonīšiem, kuru dzīves šī vasara mainīs uz visiem laikiem, raksta "Deadline". Filmas režisora krēsls uzticēts "Oskara" balvas nominantam Enriko Kasarosa ("La Luna"), savukārt producēšanā roku pieliks Andrea Varena ("Lava", "Cars 3").

Savas balsis animācijas filmas varoņiem aizdevuši Džeikobs Tramblē, Džeks Dilans Greizers, Emma Bermane, Maja Rūdolfa, Marko Baričelli un Džims Gafigans.

Savus skatītājus filma aizvedīs uz mazu piekrastes pilsētiņu Itālijas Rivjērā. Galvenais varonis bauda vasaru uz pilnu kalpi – ēd saldējumu, bauda itāļiem raksturīgo pastu, kā arī nepagurdams bauda izbraucienus pa apkārtni. Šos piedzīvojumus mazais Luka dala ar savu jauniegūto draugu, taču viņu kopīgos priekus apdraud kāds rūpīgi glabāts noslēpums. Abi zēni ir jūras briesmonīši, kuriem zem ūdens virsmas paveras pavisam cita pasaule.

Skatītāji krāšņo piedzīvojumu varēs baudīt, kad, ļoti iespējams, arī Latvijā aiz loga priecēs vasarīgi laikapstākļi. "Luca" pirmizrāde plānota 18. jūnijā.

Nu filmas veidotāji kaut tikai nedaudz, bet pavēruši interesentiem kinolentes durvis, dodot iespēju rast iespaidu, kas tad viņus sagaida!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!