Foto: DELFI
Ja gribas sulīgu, garšām piesātinātu šašliku, bet ātri un bez ilgas marinēšanas, šī recepte būs tam piemērota.

::recepte::

Sagriež vistas filejas mazākos gabalos un liek bļodā.

Pievieno majonēzi, kariju, sāli un citronu sulu.

Ar rokām rūpīgi visu samaisa un iemasē garšvielas gaļā, lai tās labāk uzsūcas.

Pārsedz bļodu ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz stundu. Ja nav tik daudz laika, pietiks arī ar 20 minūtēm, lai gaļa būtu gatava cepšanai.

Iemarinēto gaļu dur uz iesmiem un grilē, līdz tā apcepusies zeltaini brūna no visām pusēm.

70Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 kgvistas fileja250 gmajonēze4 ĒKkarijs1 TKsāls2 ĒKcitronu sula

Sagatavošana

1

Sagriež vistas filejas mazākos gabalos un liek bļodā.

2

Pievieno majonēzi, kariju, sāli un citronu sulu.

3

Ar rokām rūpīgi visu samaisa un iemasē garšvielas gaļā, lai tās labāk uzsūcas.

4

Pārsedz bļodu ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz stundu. Ja nav tik daudz laika, pietiks arī ar 20 minūtēm, lai gaļa būtu gatava cepšanai.

5

Iemarinēto gaļu dur uz iesmiem un grilē, līdz tā apcepusies zeltaini brūna no visām pusēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!