Foto: Publicitātes attēli
2019. gadā "Mego" sāka attīstīt diennakts veikalu tīklu. Patlaban "Mego" tīklā ir pieci diennakts veikali Rīgā (3), Daugavpilī un Rēzeknē, un šogad, 9. martā, plānots atklāt vēl divus jaunus diennakts veikalus galvaspilsētā – Murjāņu ielā 50 un Biķernieku ielā 31, informē uzņēmums.

Šonedēļ Ziepniekkalnā, Graudu ielā 10 tika atklāts jauns veikals, kas kļuva jau par 52. "Mego" galvaspilsētā. Reģionos šobrīd ir 35 veikali, un drīzumā, 17. martā, tiks atvērts jauns "Mego" Bauskā, Dārza ielā 20. Visvairāk veikalu ārpus Rīgas ir Latvijas otrajā lielākajā pilsētā Daugavpilī, kur atrodami seši "Mego", tai skaitā diennakts veikals Viestura ielā.

2019. gads "Mego" bijis finansiāli veiksmīgs – veikalu apgrozījums pieaudzis par 5,1%, pārsniedzot vairāk nekā 200 miljonus eiro, un gada laikā apkalpoti vairāk nekā 30 miljoni pircēju.

Šogad plānots atvērt jaunus veikalus, kā arī renovēt esošās tirdzniecības platības gan Rīgā, gan reģionos.

"Attīstām savu veikalu tīklu, piemēram, atklājot arvien jaunus diennakts veikalus. Vajadzība pēc kādas konkrētas preces diennakts tumšajā laikā kaut reizi dzīvē ir radusies ikvienam, tādēļ attīstām 24/7 veikalu tīklu, kas piedāvā plašu produktu klāstu bez "nakts uzcenojumiem" – šādu veikalu Latvijā patiesībā ir ļoti maz. "Tavs piemājas veikals nelieliem ikdienas pirkumiem" – tāda jau no pašiem pirmsākumiem ir viena no "Mego" attīstības filozofijām," atklāj "Mego" valdes loceklis Igors Šihmans.

"Mego" ir dibināts 1999. gadā un ir viens no lielākajiem 100% vietējā kapitāla mazumtirdzniecības tīkliem ar 87 veikaliem visā Latvijā. Uzņēmumā strādā apmēram 2500 darbinieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!