Foto: LETA

Decembra sākumā paredzēta likvidējamās AS "Latvijas Krājbanka" nekustamā īpašuma Vecrīgā izsole par 430 000 latu sākumcenu, liecina bankas administratora SIA "KPMG Baltics" paziņojums.

Izsolē tiks piedāvāts 236 kvadrātmetrus liels zemesgabals Rīgā, Mārstaļu ielā 14 un uz šī zemesgabala esošā četru stāvu administratīvā ēka.

Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 430 000 latu, kas nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli (PVN).

Izsole paredzēta 11.decembrī plkst.15.20 Jāņa Daliņa ielā 15, Rīgā.

Tāpat 11.decembrī paredzēts izsolīt arī "Latvijas Krājbankai" piederošu dzīvokli Rīgā, Viršu ielā. Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 20 900 latu, kas nav apliekama ar PVN.

Izsole paredzēta 11.decembrī plkst.16 Jāņa Daliņa ielā 15, Rīgā.

Izsoles rīko bankas maksātnespējas administratora "KPMG Baltics" pilnvarotais sertificētais administrators Jānis Ozoliņš.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa 8.maijā nolēma sākt "Latvijas Krājbankas" bankrotu. Bankrotu lūdza sākt "Latvijas Krājbankas" administrators - revīzijas kompānija "KPMG Baltics", kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!