Foto: Publicitātes attēli

Viena no Latvijas vadošajām komercbankām – "DnB Nord banka" – piektdien sākusi strādāt ar jaunu zīmolu "DNB", portālu "Delfi" informēja bankā.

Vienlaikus ar "DnB Nord" zīmola maiņu Latvijā ar jauno nosaukumu "DNB" uzsākusi darbu visa "DnB NOR grupa" vairāk nekā 20 pasaules valstīs.

Arī "DnB Nord bankas" meitas uzņēmumi - līzinga kompānija un ieguldījumu pārvaldes akciju sabiedrība - turpmāk strādās attiecīgi kā "DNB līzings" un "DNB Asset Management".

Bankas un tās meitas kompāniju reģistrācijas numuri un juridiskās adreses nemainās, un arī klientiem saglabāsies līdzšinējie kontu numuri, piebilst bankā.

"DNB bankas" prezidents Andris Ozoliņš atgādina, ka pērn beigās par visas "DnB NORD" grupas īpašnieci kļuva "DnB NOR". Tā ir Norvēģijas lielākā banka un viena no vadošajām un finansiāli spēcīgākajām finanšu institūcijām visā Ziemeļvalstu reģionā.

"Lai paplašinātu darbību un veicinātu integrētas banku grupas izveidi, tika pieņemts lēmums mainīt gan "DnB NORD grupas" banku, gan arī "DnB NOR" nosaukumu," skaidro Ozoliņš.

Viņš uzsver, ka jaunais zīmols "DNB" ietvers sevī ne tikai vizuālās identitātes izmaiņas, bet arī jaunus produktus un pakalpojumus.

"DNB grupas" jauno logo radījusi dizaina un arhitektūras studija "Snohetta", kas strādājusi arī pie tādiem projektiem kā Oslo opera un memoriāls 11.septembra upuriem Ņujorkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!