Foto: DELFI

Krievijas "СМП Банк" daļēji piederošās Latvijas "SMP Bank" klientiem bankas sniegtie finanšu pakalpojumi ir pieejami pilnā apmērā, informē "SMP Bank".

Tiesa gan, sestdien atsevišķos klientu apkalpošanas centros bijusi vērojama nedaudz lielāka klientu aktivitāte, taču tas atbilstot bankas ikdienas praksei pensiju izmaksas dienās, jo liela daļa klientu tieši nedēļas nogalē saņēmuši pensijas un norēķinājušies par komunālajiem pakalpojumiem.

"SMP Bank" savā paziņojumā arīdzan uzsver, ka pagājušās nedēļas nogalē ASV valdība informējusi maksājumu karšu operatoru "Visa International Service Association" par ekonomisko sankciju atcelšanu pret vairākām Krievijas bankām, tostarp "СМП Банк", tādēļ "VISA" un "MasterCard" atjaunojušas šo banku emitēto maksājumu karšu apkalpošanu.

"Delfi" jau vēstīja, ka pagājušajā ceturtdienā ASV valdība paziņoja par sankcijām pret vairākām ietekmīgām personām no Krievijas, tostarp "melnajā sarakstā" iekļuvuši arī " СМП Банк" līdzīpašnieki, brāļi Rotenbergi un "Bank Rossija". Tādēļ piektdien "VISA" un "MasterCard" apturēja " СМП Банк" emitēto maksājumu karšu apkalpošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!