Foto: LETA
Nebanku kredītdevēja AS "Mogo" apgrozījums šogad pirmajā ceturksnī bija 4,1 miljons eiro, kas ir par 41% vairāk nekā pērn pirmajā ceturksnī, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 20,8% - līdz 791 958 eiro, liecina biržā "Nasdaq Riga" iesniegtais finanšu pārskats.

Kompānijas vadība informē, ka "Mogo" līzinga un nodrošināto aizdevumu portfeļa, kredītu un izsniegto avansu neto vērtība 2018.gada marta beigās sasniedza 34,8 miljonus eiro, kas ir pieaugums par 9%, salīdzinot ar 2017.gada 31.decembri. Turpretī kompānijas EBITDA pirmajā ceturksnī bija 1,8 miljoni eiro.

""Mogo" turpina attīstību, nodrošinot ienesīgu biznesa izaugsmi. Sekojot "Mogo" grupas veiksmīgajiem rezultātiem, mēs esam nolēmuši emitēt - atkarībā no tirgus apstākļiem - nodrošinātās obligācijas Frankfurtes fondu biržā," paziņojumā biržai norāda "Mogo" valdes priekšsēdētājs Edgars Egle.

2017.gada pirmajā ceturksnī "Mogo" strādāja ar 2,911 miljonu eiro apgrozījumu un guva 999 475 eiro peļņu.

"Mogo" izveidota 2012.gadā. "Mogo" sniedz aizdevuma ar izpirkumu un finanšu līzinga pakalpojumus. Kompānijas obligācijas iekļautas "Nasdaq Riga" parāda vērtspapīru sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!