Foto: Publicitātes foto

Plānots pārdot vairākus likvidējamai AS "Trasta komercbanka" piederošus transportlīdzekļus.

Bankas mājaslapā publicētā informācija rāda, ka tiks pārdotas šādas automašīnas: "Rolls Royce Ghost" (2010.gada reģistrācija), "Mercedes-Benz S500" (2011.gada reģistrācija), "Jeep Commander" (2006.gada reģistrācija), "Lexus LS 600HL" (2013.gada reģistrācija), "VW Caravelle" (2015.gada reģistrācija), "Honda CR-V" (2007.gada reģistrācija), "Infiniti QX56" (2008.gada reģistrācija).

Konkrētāka informācija par šo transportlīdzekļu izsoļu noteikumiem pašlaik vēl nav pieejama.

Jau ziņots, ka drīzumā "Trasta komercbankas" likvidators plāno izsludināt arī nekustamo īpašumu izsoles. Pašlaik bankas mājaslapā apskatāms saraksts ar nekustamajiem īpašumiem, ko plānots izsolīt.

Bankas likvidators arī paziņojis par "Trasta komercbankai" piederošu obligāciju izsoli. Par to paziņojums publicēts gan bankas mājaslapā, gan arī oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". Potenciālie pircēji, kuri ir tiesīgi iegādāties izsolāmās obligācijas, var izteikt piedāvājumu par obligācijas lotes iegādi 27.aprīlī no plkst.15 līdz 16, sūtot piedāvājumu uz e-pasta adresi "broker@tkb.lv". 27.aprīlī plkst.17 obligāciju lotes tiks pārdotas augstākās cenas piedāvātājam. Banka patur tiesības nepārdot obligācijas nevienam no piedāvājumu izteikušajiem pircējiem.

Kā ziņots, Eiropas Centrālā banka pēc Finanšu un kapitāla tirgus komisijas ierosinājuma 3.martā anulēja "Trasta komercbankas" licenci, bet 14.martā Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa atzina "Trasta komercbanku" par likvidējamu un par bankas likvidatoru iecēla zvērinātu advokātu Ilmāru Krūmu.

"Trasta komercbanka" likvidators no 14.marta līdz marta beigām bija atguvis 343 762 eiro.

"Trasta komercbankas" kopējie aktīvi marta beigās bija 297,88 miljoni eiro. Savukārt kopējās saistības marta beigās bija 276,66 miljoni eiro.

Valsts garantēto atlīdzību izmaksa par noguldījumiem līdz 100 000 eiro tika sākta 16.martā. Mēneša laikā, līdz 18.aprīlim, banka bija izmaksājusi klientiem valsts garantētās atlīdzības 33,98 miljonu eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!