Foto: Publicitātes foto

Bankrotējušajai Lietuvas bankai "Snoras" piederošā ēka Rīgā, Doma laukumā, pārdota par 6,01 miljonu eiro, informēja nekustamo īpašumu kompānija "Colliers International", kas organizēja pārdošanu.

Pēc "Colliers International" sniegtajām ziņām, ēku par 6,01 miljonu eiro iegādājies uzņēmums "Uniseb". Bija cerēts par ēku saņemt 6,665 miljonus eiro.

Atbilstoši datubāzes "Lursoft" informācijai "Uniseb" reģistrēts 2013.gada oktobrī, un kompānijas pamatkapitāls ir trīs miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Krievijas pilsonis Levans Sebua (Levan Sebua).

Jau vēstīts, ka ar nolūku pārdot ēku tika rīkotas divas izsoles, taču tās noslēdzās bez rezultātiem, tāpēc pārdošanas process turpinājās brīvā formā.

Nekustamais īpašums, kas atrodas Pils ielā 23, Rīgā, sastāv no zemes gabala 1435 kvadrātmetru platībā un uz tā esošās četrstāvu vēsturiskās ēkas 4709 kvadrātmetru platībā, pagraba zem pagalma ar būves kopējo platību 80 kvadrātmetru un divām pagalma izbūvēm.

Jau ziņots, ka "Snoras" piederējušo ēku Rīgā, kurā atradās tās meitasbankas "Latvijas Krājbankas" centrālais birojs, septembrī par 10,516 miljoniem eiro iegādājās kompānijai "LNK (Latvijas Novitātes Komplekss)" piederošs uzņēmums "JD 15"

Banka "Snoras" tika nacionalizēta 2011.gada 16.novembrī, bet 2012.gada 22.augustā pasludināta par bankrotējušu. "Snoras" pieder nedaudz vairāk kā 60% likvidējamās "Latvijas Krājbankas" akciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!