Foto: Publicitātes attēls
Izsludināta programma radošās izcilības festivālam "Adwards2016", kurš jau 11 gadus pēc kārtas vienkopus pulcē reklāmas un dizaina nozares profesionāļus no visas pasaules. Organizatori aicina pieteikties festivāla ietvaros rīkotajiem pasākumiem, kas norisināsies nākamnedēļ.

Nedēļas spilgtākā diena ir 26. augusts, kad 11 nozares profesionāļi no sešām valstīm dalīsies pieredzē speciāli sagatavotās lekcijās konferencē visas dienas garumā "Adwards2016 Talks & Stories". Savukārt 26. augusta vakars noslēgsies ar grandiozu uzvarētāju apbalvošanas ceremoniju, kuru aicināts apmeklēt ikviens interesents. Visi pasākumi norisināsies "Kino Splendid Palace" Elizabetes ielā 61, un tiem pieteikties iespējams mājas lapā.

"Adwards" ir ikgadējs "Latvian Art Directors Club" (LADC) rīkots festivāls, lai godātu, novērtētu un apbalvotu visu meistarīgo, kas tapis Latvijas radošajā sfērā. Lai pieņemtu lēmumu, kuri ir konkrētā gada labākie veikumi, ik gadu uz Latviju tiek aicināti vismaz 10 radošo nozaru profesionāļi no visas pasaules. Katrs žūrijas pārstāvis ne tikai vērtē iesūtītos darbus, bet arī lasa speciāli sagatavotu lekciju, lai ar savu pieredzi iedvesmotu un izglītotu Latvijas esošo un nākamo radošo paaudzi, tādējādi ceļot šīs nozares profesionālo standartu izaugsmi.

Festivāla pasākumu programma pieejama šeit.

LADC 11th creative excellence festival ADWARDS2016. It's time for the ugly truth. from LADC_Adwards on Vimeo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!