Foto: Shutterstock
Šogad aprīlī augušas sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē, Kauguros, Salaspilī un Jelgavā, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Aprīlī Ogres sērijveida dzīvokļu cenas palielinājušās par 2,5%, sasniedzot vidēji 515 eiro par kvadrātmetru. 2017.gadā dzīvokļu cenas kopumā Ogrē pieaugušas par 7,5%.

Aprīlī cenas Ogrē kāpušas gan lielas, gan mazas platības dzīvokļiem. Aprīlī Ogrē bija salīdzinoši maz dzīvokļu piedāvājumu, ko var uzskatīt par vienu no galvenajiem cenu pieauguma iemesliem, skaidro "Arco Real Estate".

Jūrmalā, Kauguros 2017.gada aprīlī sērijveida dzīvokļu cenas palielinājušās par 1%, viena kvadrātmetra vidējai cenai sasniedzot 496 eiro. Vienlaikus kopš 2017.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā augušas par 5,6%.

Salaspilī dzīvokļu cenas šogad aprīlī kāpušas par 1,4% un sērijveida dzīvokļu vidējā cena sasniegusi 569 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā augušas par 6,7%.

Arī Jelgavā dzīvokļu cenas aprīlī turpinājušas augt - mēneša laikā cenas palielinājušās par 1,4%, sasniedzot 440 eiro par kvadrātmetru. Kopš šā gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas ir pieaugušas par 9%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!