Foto: AFP/Scanpix
Baltijā degvielas cenu izmaiņās aizvadītajā nedēļā vienotas tendences nebija - Rīgā cenas nemainījās, Viļņā auga, bet Tallinā - samazinājās, apkopotie dati.

Arī šonedēļ dārgākais 95. markas benzīns nopērkams Rīgā, seko Viļņa, bet lētākais benzīns nopērkams Tallinā. Savukārt dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām joprojām ir Tallinā, bet lētākā - Viļņā.

Rīgā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena arī šonedēļ nav mainījusies un bija 1,154 eiro par litru. Tāpat dīzeļdegvielas cena nav ne augusi, ne kritusies un darba nedēļas beigās bija 1,014 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena "Statoil" degvielas uzpildes stacijās ceturtdien, salīdzinot ar iepriekšējās darba nedēļas beigām, augusi par 0,5% un bija 1,125 eiro par litru. Dīzeļdegvielas cena šonedēļ Viļņā pieaugusi par 0,1% un bija 1,009 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena šīs darba nedēļas laikā samazinājusies par 2,3% un bija 1,099 eiro par litru. Arī dīzeļdegvielas cena, salīdzinot ar iepriekšējās nedēļas beigām, kritusies par 2,4% un bija 1,079 eiro par litru.

Autogāzes cena šajā darba nedēļā nav mainījusies Tallinā - 0,519 eiro par litru. Rīgā cena ir kritusies par 11% - līdz 0,441 eiro, bet Viļņā augusi par 13% - līdz 0,499 eiro par litru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!