::recepte::
Sadrupina cepumus lielā traukā, sagriež marmelādi, riekstus, šokolādi, rozīnes un pievieno cepumiem.
Tad ņem katliņu, uzliek uz plīts, ieliek sviestu, cukuru un kausē tik ilgi, kamēr cukurs un sviests izkusis, tad pievieno iebiezināto pienu, kakao un samaisa.
Tad masu lej virsū cepumiem un žāvētiem augļiem.
Samaisa - tā, lai visas sastāvdaļas ir melnas.
Liek uz cepamā papīra, izklāj garenā formā, stingri notin un liek leduskapī uz nakti.
No rīta pasniedz kopā ar kafiju vai tēju.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Sadrupina cepumus lielā traukā, sagriež marmelādi, riekstus, šokolādi, rozīnes un pievieno cepumiem.
Tad ņem katliņu, uzliek uz plīts, ieliek sviestu, cukuru un kausē tik ilgi, kamēr cukurs un sviests izkusis, tad pievieno iebiezināto pienu, kakao un samaisa.
Tad masu lej virsū cepumiem un žāvētiem augļiem.
Samaisa - tā, lai visas sastāvdaļas ir melnas.
Liek uz cepamā papīra, izklāj garenā formā, stingri notin un liek leduskapī uz nakti.
No rīta pasniedz kopā ar kafiju vai tēju.