Foto: DELFI
Portāls "Delfi" sadarbībā ar Mīlētāko zīmolu topu aicina balsot par pašmāju jaunuzņēmumiem, kas pirmajā Startup Zīmolu topā nesīs Latvijas vārdu pasaulē. Balsošanā piedalās 16 jaunuzņēmumi, kas radīti Latvijā. Tie ir jaunie un drosmīgie zīmoli, kas ar inovatīviem produktiem un pakalpojumiem pierādījuši sevi eksporta tirgū.

Latvijā pirmais Startup zīmolu tops ir Mīlētākā zīmolu topa mazais brālis. Tops radīts, lai par Latvijas startup veiksmes stāstiem uzzinātu ne tikai investori un pieredzējuši uzņēmumi, bet arī cilvēki, kuriem startup pasaule šķiet tāla un netverama.

Iepazīties ar īsu video par katru pretendentu un nobalsot par savu favorītu iespējams šeit.

Lasītāju simpātijas balvas ieguvējs saņems reklāmas kampaņu portālā "Delfi" 1000 eiro apmērā sava uzņēmuma popularizēšanai, tāpēc tavs atbalsts tīkamākajam jaunajam uzņēmumam ir īpaši svarīgs.

Balsojums portālā "Delfi" norisināsies līdz 26. septembra pulksten 16. Startup Zīmolu topa rezultāti tiks paziņoti Mīlētāko Zīmolu topa apbalvošanas ceremonijā 28. septembrī koncertzālē "Palladium". Pasākuma tiešraidi varēs vērot portālā "Delfi".

Nobalsot var reizi 24 stundu laikā no vienas IP adreses. Vienā reizē ir iespējams nobalsot par vairākiem balvas pretendentiem. Portāls "Delfi" patur tiesības pārbaudīt rezultātus un dzēst negodīgi veiktos balsojumus.

Latvijas pirmais Startup zīmolu tops tapis sadarbībā ar "Accenture Latvija", "Latvijas jaunuzņēmumu asociāciju Startin.LV" un "DDB Consulting".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!