Foto: LETA

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS) ceturtdien pasniedza Finanšu ministrijas Goda rakstus Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) prezidentam Aigaram Rostovskim, valdes priekšsēdētājam Jānim Endziņam un viceprezidentei Lienītei Caunei.

Finanšu ministre teica, ka gada beigas ir laiks, kad ne tikai notiek mēģinājumi paskatīties nākotnē, bet arī tiek savilkta iepriekšējā gada bilance, vērtēti paveiktie darbi. Šogad ir bijis ļoti daudz darāmā saistībā ar darbu pie nodokļu reformas, kas ir bijis grūts process, bet vēlāk devis iespēju novērtēt rezultātus un priecāties par tiem.

Pēc finanšu ministres teiktā, LTRK ir bijis viens no spēcīgiem un vērtīgiem partneriem darbā pie nodokļu reformas un godīgs partneris arī tajos brīžos, kad ne viss ir paticis, paužot savu viedokli. Tāpēc viņa pateicās Rostovskim par nozīmīgu personīgo ieguldījumu uz izaugsmi vērstas nodokļu reformas izstrādē un virzībā. Tāpat FM goda rakstu ministre pasniedza LTRK valdes priekšsēdētājam un LTRK viceprezidentei.

LTRK prezidents Aigars Rostovskis sacīja, ka šis gads LTRK ir bijis veiksmīgs un daudzpusīgs saistībā ar nodokļu reformu, bijušas arī savstarpējas diskusijas, misijas un izstāde "Astana Expo". LTRK ir augusi par vairāk nekā 600 biedriem un kopumā biedru skaits pārsniedz 2000. Tas apliecina, ka LTRK viennozīmīgi ir lielākā uzņēmēju organizācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!