Foto: Publicitātes foto
Ekspluatācijā nodots "Club Central Residence" dzīvokļu nams Rīgā, Baznīcas ielā, kura būvniecībā ieguldīti 2,2 miljoni eiro, portālu "Delfi" informēja projekta pārstāvji.

Projekta pasūtītājs ir SIA "Kappa Capital", kurš ar savu mātes uzņēmumu AS "Expobank" piesaistījis projektam nepieciešamo finansējumu. Būvniecības izmaksas sasniedza 2,2 miljonus eiro, neskaitot pasūtītāja izdevumus projektam piesaistītā zemesgabala iegādei.

"Mūsu uzsāktais "Club Central Residence" projekts ir viens no vairākiem ar bankas atbalstu uzsāktajiem nekustamo īpašumu attīstības projektiem Rīgas pilsētas centrālajā daļā, kuru mērķis ir iedibināt augstākos kvalitātes standartus nekustamo īpašumu attīstības jomā," skaidro "Expobank" valdes priekšsēdētāja vietnieks Gints Čakāns.

Objekta tehniskā projekta izstrāde tika sākta 2013. gada ziemā, savukārt objekta būvniecību uzsāka 2014. gada augustā, piesaistot AS "LNK Industries".

"Club Central Residence" septiņos stāvos izvietoti 20 dzīvokļi, no kuriem 30% jau esot rezervēti. Dzīvokļi ir platībā no 53-156 kvadrātmetriem, tiem ir augstie griesti, kuru augstums dzīvojamās platībās sasniedz trīs metrus. Katrā dzīvoklī izvietotas divas vannas istabas, bet sestā un septītā stāva dzīvokļiem ir izbūvētas terases.

Dzīvokļi pircējiem tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari un ēkā ir ierīkots arī slēgts klubs ar bibliotēku un atpūtas zonu nama iedzīvotājiem un viņu viesiem.

Projekta piedāvāto dzīvokļu cena ar augstvērtīgu pilnu iekšējo apdari svārstās 3500 līdz 4500 eiro par kvadrātmetru robežās, atkarībā no konkrētā dzīvokļa atrašanās vietas ēkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!