Foto: DELFI
Projekts "Z-Towers" nonācis noslēguma stadijā, ir pabeigta torņu konstrukciju montāža, portālam "Delfi" norādīja "Z-Towers" attīstītāja AS "Towers Construction Management" valdes loceklis Oļegs Alainis

"Arī aptuveni 30 tūkstošu kvadrātmetru stiklotā ēkas fasādes ir nobeiguma stadijā, pašlaik ir uzstādītas visas fasādes daļas, kuru montāžai bija nepieciešams - izmantot sarežģīto torņa celtni. Projekta attīstītāji ir pārliecināti, ka iekšdarbu veikšana notiks saskaņā ar plānu un daudzfunkcionālais komplekss tiks nodots kā iepriekš plānots - 2017. gada vidū," stāsta Alains.

Aicina pieteikties vietējos uzņēmējus

Alainis arī norāda, ka kompānija uzsākusi iekšējās apdares darbus Ziemeļu tornī un pazemes stāvos. Tā tuvākajā laikā plāno ķerties klāt arī podiuma izbūvei. Tāpēc vietējie uzņēmumi, kā stāsta Alains, ir aicināti pieteikties iekšdarbu veikšanai.

"Mēs labprāt izskatīsim pieteikumus un sazināsimies ar labākajiem, jo projekta realizācijas apdares darbu stadijā, būs nepieciešami kvalificēti, rūpīgi un labi iekšdarbu izpildītāji, jo veicamo darbu apjoms ir milzīgs. Tāpat aicinām uz sadarbību arī apdares materiālu piegādātājus un izplatītājus, kā arī dizaina mēbeļu ražotājus, kuru piedāvāto materiālu un izstrādājumu klāsts būtu pielietojams projekta realizācijā," saka kompānijas pārstāvis.

Foto: panorāma no torņu jumta un ēkas skati:

Ziņots, ka daudzfunkcionālajā kompleksā "Z-Towers" būs izvietoti 336 dzīvojamie apartamenti. Dzīvokļi Ziemeļu tornī (117 m – blakus Vanšu tiltam) atradīsies no 4. stāva līdz 18. stāvam, kopā 130 apartamenti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!