Foto: Publicitātes foto
Preses tirdzniecības vietās ir pieejams jauns aktīva dzīvesveida un piedzīvojumu žurnāls "EJ", kas būs paredzēts gan sievietēm, gan vīriešiem, portālu "Delfi" informēja izdevēji.

Līdz ar "Shape" aiziešanu no Latvijas, tirgū vairs nav drukāta medija, kas runātu par aktīvu dzīvesveidu un iedvesmotu kustībai. Katrā žurnāla "EJ" numurā tiks padziļināti izpētītas populārākās amatieru fitnesa aktivitātes, iedvesmojot baudīt dzīvi caur kustību, kā arī apskatītas vispārējas fitnesa tēmas, uzsver izdevēji.

Pirmā numura viesredaktors ir viens no labākajiem garo distanču skrējējiem Latvijā – Renārs Roze, kurš skrien jau vairāk nekā 20 gadus un prot interesanti pastāstīt par aktuālām tēmām. Tiek uzsvērts, ka pirmā "EJ" numura veidošanā iesaistījušies vairāk nekā 10 autori, kas ir speciālisti savā jomā.

Žurnāls "EJ" iznāks reizi trijos mēnešos – pavasaris, vasara, rudens, ziema. Tajā būs 96 lapaspuses un to izdod Izdevniecība "Žurnāls Santa".

"Žurnāls Santa" ir dibināts 1991. gada decembrī. Tā ir lielākā nacionālā žurnālu izdevniecība Latvijā ar vairāk kā 20 izdevumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!