Foto: Wikimapia.org
Līdz 2. jūnijam notiek tirdzniecības centra "Venta" Zolitūdes ielā 34, Rīgā, elektroniskā izsole, liecina zvērināta tiesu izpildītāja Gintera Hmeļevska paziņojums.

Hmeļevskis no 3. maija līdz 2. jūnijam rīko pirmo izsoli SIA "A.Demakins" piederošajam nekustamajam īpašumam - Zolitūdes iela 34, Rīga, kurā atrodas tirdzniecības centrs "Venta". Parāda piedzinējs ir AS "DNB banka".

Nekustamais īpašums sastāv no zemesgabala ar kopējo platību 5205 kvadrātmetri, uz zemesgabala atrodas tirdzniecības centrs. Nekustamā īpašuma novērtējums un pirmās izsoles sākumcena ir 2 231 000 eiro.

Izsoles solis ir 30 000 eiro. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli (21%). Izsole sākās 3. maijā un noslēgsies 2.jūnijā plkst.13.

Personai, kura vēlas piedalīties izsolē, nepieciešams līdz 23. maijam iemaksāt nodrošinājuma summu 223 100 eiro Hmeļevska depozīta kontā Valsts kasē.

Nekustamo īpašumu kompānijas "NordHaus Real Estate" mājaslapā 1. aprīlī ievietots sludinājums, kurā teikts, ka tirdzniecības centrs "Venta" tiek pārdots par 5,2 miljoniem eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!