Foto: DELFI

Šā gada jūlijā sērijveida dzīvokļu cenas ir augušas Ogrē un Salaspilī, bet Jelgavā un Jūrmalā, Kauguros, tās nav mainījušās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Jūlijā Ogrē sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 0,8% un dzīvokļu vidējā cena sasniedza 591 eiro par kvadrātmetru. 2017. gadā dzīvokļu cenas kopumā Ogrē pieauga par 17%, bet kopš šī gada sākuma cenas pieauga par 5,8%.

Salaspilī dzīvokļu cenas jūlijā palielinājās par 0,4%. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena Salaspilī bija 641 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2018.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 5,1%. Par spīti dzīvokļu cenu stabilizācijai Rīgā, Salaspilī dzīvokļu cenas palielinājās arī jūlijā, teikts pārskatā.

Kauguros jūlijā sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās un saglabājās 564 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2018.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 7,8%. Dzīvokļu cenas Kauguros, salīdzinot ar citām vietām Rīgā un Rīgas apkārtnē, šogad pieauga visstraujāk, bet jau divus mēnešus pēc kārtas nav novērotas nekādas cenu izmaiņas.

Arī Jelgavā šā gada jūlijā dzīvokļu cenas nemainījās un sērijveida dzīvokļu vidējā cena saglabājās 497 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2018. gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 3,7%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!