Foto: Kadrs no video
Piektdien Latvijā norisinās gadskārtējā "Mazā biznesa diena", kuras mērķis ir aicināt iedzīvotājus atbalstīt mazos un vidējos uzņēmējus. Pasākuma uzņēmējiem "Mazā biznesa diena Rīgā un visā Latvijā" tiešraidi iespējams vērot arī portālā "Delfi".

Iniciatīvas "Atbalsti mazo biznesu!" mājaslapā "www.mazabiznesadiena.lv" interesenti aicināti aplūkot digitālo karti, kurā iespējams atrast mazā biznesa uzņēmumus, kuri piedalās iniciatīvā.

Kā uzsvēris Latvijas Biznesa savienības valdes priekšsēdētājs Eduards Filippovs, mazais bizness veido Latvijas tautsaimniecības struktūras un nodarbinātības pamatu.

"Pagājušajā gadā gandrīz pusei iniciatīvas "Atbalsti mazo biznesu" dalībnieku ir audzis apgrozījums, 56% palielinājuši peļņu, 14% uzņēmumu audzis darbinieku skaits. Šiem dinamiskajiem uzņēmumiem mēs cenšamies radīt jaunus atbalsta instrumentus, lai veicinātu to izaugsmi, kā arī ar šo uzņēmumu starpniecību – visas valsts un pašvaldību izaugsmi," skaidro Filippovs.

"Atbalsti mazo biznesu" 2014.gadā pulcēja vairāk nekā 4700 uzņēmumu, kuri iepazīstināja ar sevi, izmantojot bezmaksas marketinga rīkus - plakātu un video veidošanai, interneta vietni "www.mazabiznesadiena.lv", seminārus "Mazā biznesa pēcpusdiena" Latvijas lielākajās pilsētās un sociālā medija kanālu "Facebook".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!