Ceturtdien Cēsīs norisinās starptautiska konference "Uzņēmējdarbība reģionos Eiropas Savienības konkurētspējas stiprināšanai", kuru Latvijas prezidentūras ES Padomē ietvaros rīko Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) sadarbībā ar Jelgavas un Cēsu pašvaldībām. Konferences tiešraidi iespējams vērot portālā "Delfi".

Otra konferences sesija:

Konferencē piedalās Latvijas un Eiropas Savienības valstu amatpersonas, kā arī biznesa līderi. Tā noritēs visu ceturtdienu un konferences programma aplūkojama šeit.

"Lielākā daļa prezidentūras pasākumu šajā pusgadā notiek galvaspilsētās – Rīgā un Briselē. Taču, runājot par reģionālo uzņēmējdarbību un tās attīstību gan ES mērogā, gan katrā atsevišķā dalībvalstī, mēs apzināti izvēlējāmies konferences delegātus vest uz Cēsīm un Jelgavu, ko var uzskatīt par veiksmīgas reģionālās ekonomiskās izaugsmes piemēriem Latvijā. Abu pilsētu panākumu atslēga ir mērķtiecīga, regulāra sadarbība starp vietējām darba devēju organizācijām un pašvaldību amatpersonām, kopīgi plānojot turpmāko attīstību, identificējot un novēršot šķēršļus, kas to kavētu, un lūkojoties ilgtermiņā," uzsver LDDK prezidents Vitālijs Gavrilovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!