Vairākos Latvijas novados atvērti pirmie septiņi Vesko veikali - miniVesko Kuldīgā, Subatē, Ilūkstē, Carnikavā, Rīgā un Vesko veikali – Kuldīgā un Kalnciemā, informēja SIA "Baltstor" mārketinga nodaļā.
Veikali piedāvā pircējiem mūsdienīgu apkalpošanu, plašu pārtikas un saimniecības preču klāstu un draudzīgas cenas. Ievērojamu vietu veikalu plauktos ieņem novadu uzņēmumu ražotā un pircēju iecienītā produkcija, teikts “Baltstor” paziņojumā presei.

Tas ir šī gada pavasarī “Baltstor” un vairāku lielāko reģionālo mazumtirdzniercības tīklu uzsāktā Baltijas tirgotāju apvienības (veikalu kooperācijas) projekta turpinājums. Tas veicinās pašmāju tirgotāju konkurētspējas paaugstināšanu un krasu patērētāju apkalpošanas uzlabošanu.

Kopš pavasara apvienības dalībnieku skaits ir dubultojies un pašlaik tajā darbojas 27 veikalu tīkli ar 344 veikaliem visā Latvijā un to skaits turpina augt.

Jau nākamā gada vidū 100 veikali strādās zem “Vesko” zīmola, tostarp vairāki lielveikali – zem “VeskoMaksi” zīmes.

Nākamgad “Vesko” veikalu tīklu sāks apkalpot jaunizbūvētais “Baltstor” loģistikas centrs 18 000 kvadrātmetru platībā, kas nodrošinās operatīvu preču piegādi visiem “Baltstor” sadarbības partneru veikaliem. Jau janvārī veikalos varēs nopirkt Latvijas uzņēmumos ražotas un pircēju pieprasītas preces ar “Vesko” preču zīmi.

Veikalu tīkli, SIA “Baltstor” sadarbības partneri ir Valmieras RPB un Kuldīgas RPB, Elmarkets un Alta-S, Cēsu RPB, Ratiko un Ilta-D, Jelgavas tirgotājs, Jumaks, Jūrmalas SKB, Rīgas SZKB, Lubānas PB, JTES, DilanisT, Altri, Auces PB, Zolva, Prizma, Sevindž, Norma, Akvamarins, Klints 99, Viva, TU Lauki, Bauskas tirgotājs un Helans, kā arī trešais lielākais tīkls valstī “Mego”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!