Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) Apakšveļas nozares biznesa foruma mārketingam Francijā, Itālijā, Krievijā un NVS valstīs atvēlējusi 17 000 eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājas lapā.

Iepirkumā izpildāmie uzdevumi paredz sagatavot un publicēt rakstu redaktora slejai žurnāla "Intima" šā gada jūlija numurā, kā arī žurnālu "Linea Intima" un "Intimoda" 2017.gada septembra numuros, iekļaujot īsu ieskatu Latvijas apakšveļas ražošanas sektorā, tā novitātēs, pieminot foruma norises vietu un laiku, organizatoru kontaktpersonu, kā arī informāciju, ka pasākums tiek organizēts Rīgas modes nedēļas ietvaros. Tāpat rakstā jānorāda, ka foruma laikā ārvalstu iepircējiem būs iespēja tikties ar Latvijas apakšveļas ražotājiem un novērtēt to radītos zīmolus.

Tāpat viens no iepirkuma uzdevumiem ietver LIAA sagatavotas foruma reklāmas publicēšanu žurnālu "Linea Intima" un "Intima" šā gada jūlija numuros, kā arī žurnāla "Intimoda" septembra numurā.

Vienlaikus pasūtījuma izpildītājam jāizsūta LIAA sagatavotas informatīvas e-pasta vēstules par forumu un uzaicinājumus uz forumu "Intima Group" datu bāzes klientiem Francijā, Itālijā, Krievijā un NVS valstīs, kā arī jāsagatavo un jāpublicē raksts par foruma norisi žurnālu "Intima" un "Linea Intima" šā gada novembra numuros un žurnāla "Intimoda" 2018.gada janvāra numurā.

Publikācija IUB mājas lapā liecina, ka kopumā konkursā iesniegti divi pieteikumi. Iepirkumā iesniegto piedāvājumu vērtēšanas kritērijs bija pretendentu sniegto pakalpojumu cena. Atbilstoši tam, LIAA par iepirkuma uzvarētāju atzina Itālijas uzņēmumu S.R.L. "Pisani Editore".

Finansējums līguma izpildei LIAA tiek piešķirts no Eiropas Reģionālās attīstības fonda projekta "Starptautiskās konkurētspējas veicināšana" līdzekļiem.

Atbilstoši informācijai LIAA mājas lapā, trešais Apakšveļas nozares uzņēmēju biznesa forums notiks šā gada 25.oktobrī, viesnīcā "Radisson Blu Hotel Latvija", Rīgā, Elizabetes ielā 55.

Forumā vienuviet pulcēsies apakšveļas nozares profesionāļi - ražotāji, iepircēji un mediju pārstāvji - no Eiropas un Krievijas, lai uzzinātu nozares aktualitātes un jaunākās tendences, dibinātu kontaktus ar Latvijas ražotājiem kontaktbiržā un iepazītos ar 12 Latvijas apakšveļas zīmolu jaunākajām kolekcijām modes skatē "Riga Fashion Week" laikā.

Pasākumu LIAA organizē sadarbībā ar Latvijas Veļas ražotāju asociāciju, Baltijas modes federāciju, "INTIMA Magazines" un žurnāliem "Underlines" un "Sous Magazine".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!