Investīciju kompānijas "Berkshire Hathaway" 85 gadus vecais īpašnieks Vorens Bafets, kura turība lēšama 68 miljardu ASV dolāru (61,8 miljardi eiro) apmērā, paziņojis, ka, lai gan ir atvērts mūsdienu jaunajām tehnoloģijām, aizvien nav gatavs pievienoties aplikācijai "Tinder", vēsta raidsabiedrība CNN.

Bafets veltījis "Berkshire Hathaway" vēstuli, kurā uzrunājis firmas akcionārus. Tostarp viņš piemin, ka nedēļā pavada vismaz 10 stundas, lai spēlētu iecienītāko tiešsaistes spēlīti "bridge" jeb kārtis.

Kā vēsta CNN, Bafets nav gatavs investēt līdzekļus kādā no tehnoloģijām, lai gan viņa viens no draugiem ir tieši datortehnoloģiju uzņēmuma "Microsoft" dibinātājs Bils Geitss.

Tāpat investīciju īpašnieks, lai gan ir atvērts mūsdienu jaunajām tehnoloģijām, tomēr nevēlas izmēģināt kādu jaunu mobilo aplikāciju, kas mūsdienās ir iekarojusi ļoti lielu popularitāti.

"Es neesmu gatavs Tinder," pauda Bafets.

Ziņots, ka "Tinder" tiek uzskatīta par vienu no populārākajām mobilajām aplikācijām pasaulē - tā veidota ar mērķi dot lietotājam iespēju apskatīt visus vientuļos cilvēkus tuvākajā apkaimē, kā arī iegūt par viņiem informāciju un ātri novērtēt, vai ir vērts uzsākt pazīšanos.

Ja lietotājs ar pirksta vēzienu potenciālo paziņu mobilajā telefonā "pavelk" pa kreisi, tas nozīmē, ka viņš tiek izbrāķēts, turpretim vēziens pa labi nozīmē simpātijas. Ja divi pagaidām nepazīstami cilvēki viens otru novērtējuši atzinīgi, viņi tiek "savesti kopā" privātā virtuālās sarunas telpā, kur var turpināt iepazīšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!