::recepte::
Pannā apgrauzdē rupjmaizi ar kanēli un ļauj atdzist.
Tikmēr gatavo krēmu - saputo aveņu krēmsieru ar nedaudz cukura un vaniļu. Kad masa kļuvusi vijīga, pievieno saldo krējumu. Puto, līdz izveidojas vijīgs krēms.
Ņemot talkā konditorejas uzgaļus, deserta šķīvīšos veido krēma pīnītes, bantītes vai kādu citu sev tīkamu veidu.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Pannā apgrauzdē rupjmaizi ar kanēli un ļauj atdzist.
Tikmēr gatavo krēmu - saputo aveņu krēmsieru ar nedaudz cukura un vaniļu. Kad masa kļuvusi vijīga, pievieno saldo krējumu. Puto, līdz izveidojas vijīgs krēms.
Ņemot talkā konditorejas uzgaļus, deserta šķīvīšos veido krēma pīnītes, bantītes vai kādu citu sev tīkamu veidu.
Pasniedz, pārkaisot ar graudzētajām drumstalām vai svaigām ogām. Var pasniegt arī ar rīvētu šokolādi.