Foto: LETA

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera un Tukuma novada Dome sadarbībā ar banku "Citadele" piektdien rīko biznesa forumu, kurā uzņēmēji un valsts sektora pārstāvji diskutēs par aktuāliem jautājumiem valstī, tostarp nodokļu sistēmu un nepieciešamajām izmaiņām. Pasākuma video tiešraidi var vērot portālā "Delfi".

Pasākuma atklāšanā uzstāsies Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans, LTRK prezidents Aigars Rostovskis un bankas "Citadele" ekonomists Mārtiņš Āboliņš. Ar savu pieredzi dalīsies vairāki vietējie uzņēmēji. Eksporta - inovāciju pēcpusdienu vadīs laikraksta "Dienas Bizness" žurnālists Didzis Meļķis, savukārt biznesa forumu – LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

Biznesa foruma ietvaros notiks konference "Tukums šodien un rīt", kur dalībnieki varēs uzzināt par uzņēmējdarbības vides attīstības tendencēm Latvijā un pasaulē, kur viedokli paudīs Tukuma novada Domes, LTRK, banka "Citadele" un citi pārstāvji.

Biznesa forumā "Izaicinājumi biznesa vidē" par Latvijas nodokļu politikas ilgtermiņa stratēģiju ar prezentācijām piedalīsies domnīcas "Certus", LTRK un Finanšu ministrijas pārstāvji. Savukārt, paneļdiskusijā piedalīsies LTRK prezidents Aigars Rostovskis, Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans, banka "Citadele" ekonomists Mārtiņš Āboliņš, LTRK viceprezidente un nodokļu eksperte Lienīte Caune, kā arī dažādu Latvijas uzņēmumu un Finanšu ministrijas pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!