Desmitā radošās izcilības festivāla "Adwards 2015" starptautiskās žūrijas vērtējumam iesniegti jau vairāki desmiti darbu. Lai sniegtu iespēju savus darbus pieteikt arī tiem, kas nokavēja darbu iesniegšanu, pieteikuma termiņš pagarināts līdz 7.aprīļa pulksten 23:59.

Pieteikties konkursam un iesniegt darbus var elektroniski festivāla mājaslapā www.adwards.lv.

 Festivālam iespējams iesniegt darbus, kas īstenoti laika posmā no 2015. gada 22.februāra līdz 2015. gada 30.martam. Tos var iesniegt desmit kategorijās – "Integrētās kampaņas", "Film & radio", "Interaktīvie un digitālie risinājumi", "PrintArt un Dizains", "Vides reklāma", "Zīmola stāsts", "Sabiedriskās attiecības", "Netradicionālā komunikācija", "Pasākumi", "Branded content & entertainment".

Līdz 10.aprīlim turpinās arī pieteikšanās jauno talantu konkursam "Young Lions". Uzvarētājiem tiks sniegta iespēja doties uz Kannām un piedalīties prestižajā festivālā "Cannes Lions", kā arī starptautiskajā konkursā "Young Lions" Francijā.

"Esam droši, ka daudziem radošās industrijas pārstāvjiem pēdējā gada laikā ir iekrājušies vairāki darbi, ar ko katrs lepojas. Aicinām ikvienu "neturēt sveci zem pūra" un iesniegt savus darbus radošās izcilības festivālam "Adwards 2015". Zinām, ka bieži vien daudzi mēdz kavēties ar savu konkursa darbu iesniegšanu, tāpēc, lai iedrošinātu tos, kuri vēl nav izlēmuši par dalību, kā arī tos, kuriem šķiet, ka viss jau ir nokavēts, nolēmām arī šogad pagarināt darbu iesniegšanas termiņu, lai neviens darbs nepaliek nemanīts," skaidro "Latvian Art Directors Club" (LADC) izpilddirektore Anete Franka.

Kā ierasts, arī šogad "Adwards 2015" ietvaros radošajiem talantiem ir piedāvāti vairāku Latvijas uzņēmumu izstrādāti darba uzdevumi. Izpildīt brīfus aicināts ikviens, turklāt darbi tiek pieņemti bez maksas.

Festivāls "Adwards 2015" 2015 tiks atklāts 15. aprīlī un norisināsies līdz 17.aprīlim, kad notiks "Adwards 2015" desmitgades apbalvošanas ceremonija, kurā tiks noskaidroti tie iepriekšējā gada laikā radītie darbi, kuri ieies Latvijas radošās domas un meistarības vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!