Foto: Shutterstock
No 9.-10. martam Rīgā, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā norisināsies starptautiska biznesa attīstībai un koučingam veltīta konference "ICF Coaching Conversations 2017".

Tās tēma - neirozinātne līderiem. Divu dienu programmā iekļautas gan vairāku starptautiski atzītu ekspertu uzrunas, gan praktiskas meistarklases. Šo konferenci organizē ICF (International Coach Federation) Latvijas nodaļa.

Runātāju vidū ir tādi koučinga aprindās atzīti eksperti kā grāmatu "Make Your Brain Work" un "Neuroscience for Coaches" autore Eimija Brenna, kura pirms kouča profesijas apgūšanas studējusi neirozinātni UCL medicīnas skolā. Savukārt Parisa Zarnegera ieguvusi doktora grādu neirozinātnē Karolinskas universitātē Zviedrijā un konsultējusi SEB, "Swedbank", "Ernst & Young", "Nordea", vairākas Zviedrijas valsts institūcijas, u.c.

Konferences programmā iekļautas arī 10 meistarklases par profesionālajā vidē aktuālām tēmām, piemēram, kā veiksmīgi mainīt karjeras ceļu, neizdegt, līdzsvarot profesionālo un privāto dzīvi, mainīt neproduktīvus ieradumus un neiekrist pārāk pozitīvas domāšanas slazdos.

Meistarklases vadīs gan vietējie, gan ārvalstu eksperti.

"Mūsdienās netrūkst pašpalīdzības grāmatu un iedvesmojošu video. Neskatoties uz to, problēmas darba vietās ir saglabājušās - cilvēki "izdeg", konfliktē, daudzi nepiepilda savu potenciālu vai paliek iestrēguši darbā, kas viņiem nepatīk. Ar neirozinātnes palīdzību iespējams izstrādāt unikālas metodes, kas palīdz uzņēmumiem būt veiksmīgiem, joprojām saglabājot savu darbinieku veselību un dzīvesprieku. Konferencē ICF Coaching Conversations liksim lielu uzsvaru ne tikai uz ekspertu uzrunām, bet arī praktiskām meistarklasēm, kurās varēs apgūt iemaņas problēmsituāciju risināšanā," stāsta ICF Latvia prezidente Katrīna Ošleja.

ICF ir pasaulē lielākā nekomerciālā profesionālo kouču biedrība un resurss tiem, kuri meklē kouču pakalpojumus. Federācijā ir biedri-profesionāļi no visas pasaules, tai skaitā, līderības, biznesa un life kouči. ICF darbība veltīta profesijas un koučinga attīstībai, nosakot augstus profesionālos standartus, sniedzot neatkarīgu sertifikāciju un veidojot akreditētu kouču resursu visā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!