Foto: Reuters/Scanpix
Rīgas pašvaldība izsola ēku un zemesgabalu ar izbūvēm Mūkusalas ielā 80, liecina Rīgas domes Īpašuma departamentā pieejamā informācija.

Īpašuma sākumcena noteikta 333 000 eiro. Izsoles solis ir 10 000 eiro. Izsolei var pieteikties līdz 8.janvāra plkst.16 Rīgas domes Īpašuma departamenta Īpašuma atsavināšanas pārvaldē, Riharda Vāgnera ielā 5. Izsole plānota 16.janvārī plkst.11 Rātsnama 511.telpā.

Ēkas kopējā platība ir 41,6 kvadrātmetri, bet zemesgabala platība ir 5920 kvadrātmetri.

Nekustamais īpašums atrodas Pārdaugavā, starp Salu tiltu un Dienvidu tiltu, netālu no Bauskas ielas, Mūkusalas ielas joslu sadalošajā daļā.

Tam ir labs nodrošinājums ar infrastruktūras objektiem - netālu sabiedriskā transporta pieturvieta, komerciāla rakstura objekti un Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD).

Nekustamā īpašuma sastāvā esošo apbūvi veido 2006.gadā rekonstruēta koka konstrukciju vienstāva biroju ēka, teritorijas nožogojums un asfalta seguma laukums 3730 kvadrātmetru platībā.

Ēkā ir elektroapgāde, ūdensapgāde, apkure un pieslēgums centralizētajai kanalizācijas sistēmai, kā arī Lattelecom pieslēgums.

Nekustamais īpašums ir iznomāts līdz 2018.gada 14.oktobrim, pašlaik tas tiek izmantots auto un moto braukšanas apmācību nodrošināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!