Veikalu tīkls "T-Market", tuvākajā laikā mainīs nosaukumu. 24.novembrī durvis vērs pirmais veikals "Saulīte". Tas tiek darīts, lai veikalu tīkls kļūtu pircējiem vēl draudzīgāks, pastāstīja “VP Market” preses dienestā.
Tādējādi tirdzniecības uzņēmums "VP Market" uzsāk nozīmīgu kvalitātes paaugstināšanas programmu, kas līdz ar latviskotu, sabiedrībai tuvāku veikalu nosaukumu piesaistīs jaunus pircējus, bet jau esošajiem iepirkšanos padarīs vēl patīkamāku, skaidrots uzņēmuma paziņojumā presei.

“Mēs gribam, lai "Saulīte" katram cilvēkam izraisītu vienīgi vislabākās, visgaišākās emocijas - sākot ar brīdi, kad pircējs izdzird šo jauko vārdu vai tikai iedomājas par mūsu veikalu, līdz tam, kad viņš, ērti un izdevīgi iepircies, apmierināts dodas mājup. Tāpēc nolēmām dot veikaliem latviski labskanīgu nosaukumu un padarīsim tos pievilcīgākus,” paskaidroja "VP Market" valdes priekšsēdētājs Igns Staškevičs.

"Saulīte", tāpat kā tās priekštecis "T- Market" turpinās piedāvāt preces par viszemākajām cenām, paliekot un nostiprinoties tā sauktajā diskonta jeb atlaižu veikalu grupā.

Lai noskaidrotu sabiedrības attieksmi pret "Saulītes" vārdu, sadarbībā ar SKDS tika veikta plaša aptauja, kas apliecinājusi vairākumam tas izraisa patīkamas, siltas izjūtas un asociācijas.

Nolemts, ka 60 veikali pie "Saulītes" vārda tiks pakāpeniski, nosaukumu nomaiņa beigsies ap gadumiju. Tajā pašā laikā vēl šogad četri "T-Market" veikalu tiks pārveidoti par "MiniMaxima" lielveikaliem.

Pašlaik Latvijā strādā 73 "T-Market" veikali –Rīgā, Alūksnē, Aizkrauklē, Bauskā, Daugavpilī, Dobelē, Gulbenē, Jelgavā, Jēkabpilī, Jūrmalā, Krāslavā, Kuldīgā, Liepājā, Limbažos, Līvānos, Madonā, Olainē, Ogrē, Preiļos, Salaspilī, Saldū, Siguldā, Smiltenē, Tukumā, Rēzeknē, Valkā un Valmierā.

Pērn "T-Market" veikalu attīstība nodrošināja vairāk nekā divas trešdaļas no kopējā "VP Market" apgrozījuma, kas sasniedza 144 miljonus latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!