Veikalu tīklu "IKI" un "Cento" operators SIA "Palink" otrdien oficiāli paziņoja par veikalu tīkla "Nelda" pārņemšanu, iekļaujot tos veikalu tīklos IKI un "Cento", otrdien skaidroja "Palink" valdes loceklis Marsels Harašti.
Veikalu tīkls "Nelda" sastāv no 17 veikaliem, kas lielākoties izvietoti Rīgā un tās tuvumā. Arī veikalu tīkls IKI pašlaik sastāv no 17 veikaliem, taču tie lielākoties izvietoti Latvijas reģionos. Savukārt veikalu tīkls "Cento" apvieno 24 veikalus.


"SIA "Nelda" savas darbības laikā ar augstiem finansu rādītājiem ir ieņēmusi stabilu pozīciju Latvijas mazumtirdzniecības nozarē. Veikalu stratēģiski izdevīgais izvietojums un nemainīgā koncepcija, kas apvieno plašu sortimentu, izdevīgas cenas un interesantas mārketinga aktivitātes, ir ļāvusi veiksmīgi attīstīties", uzskata SIA "Nelda" valdes priekšsēdētāja Iluta Kalniņa.

No 17 Nelda veikaliem 14 veikali tiks iekļauti veikalu tīklā IKI, bet trīs veikali tiks iekļauti veikalu tīklā "Cento". To plānots paveikt līdz 2009. gada jūlija vidum.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!