Foto: AFP/Scanpix
Aizvadītajā nedēļā Viļņā un Tallinā samazinājušās degvielas cenas, savukārt Rīgā tās nav mainījušās jau piekto nedēļu, liecina pieejamie dati.

Šajā nedēļā dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Rīgā, bet pēc cenu krituma Viļņā un Tallinā piektdien benzīna cena ir vienāda. Savukārt dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām šajā nedēļā ir Tallinā, savukārt lētākā - Viļņā.

Piektdien Rīgā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena bija 1,084 eiro par litru, kas ir tikpat, cik pirms nedēļas. Arī dīzeļdegvielas cena nav mainījusies un tāpat kā iepriekšējā piektdienā bija 1,014 eiro par litru.

Viļņā 95.benzīna cena "Statoil" degvielas uzpildes stacijās piektdien bija 1,049 eiro par litru, kas ir par 1,3% mazāk nekā iepriekšējās nedēļas beigās. Savukārt dīzeļdegvielas cena Lietuvas galvaspilsētā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, ir kritusies par 1,5% un bija 0,979 eiro par litru.

Tallinā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājusies par 3,3% un bija 1,049 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena sarukusi par 2,8% un bija 1,059 eiro par litru.

Autogāzes cena nemainījās gan Rīgā, gan Tallinā, un tāpat kā pirms nedēļas tā maksāja attiecīgi 0,499 un 0,519 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena sarukusi par 0,4% - līdz 0,546 eiro par litru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!