Foto: BVK publicitātes attēls

Biznesa vadības koledža uzņem topošos vai jau esošos uzņēmējus, kas vēlas studijas apvienot ar sava uzņēmuma izveidi vai esoša uzņēmuma attīstīšanu. Studenti saņems līdzgaitniecību esošo ideju realizēšanā, padomus biznesa attīstīšanai, konsultatīvu profesionāļu atbalstu visos uzņēmuma attīstības vai izveides posmos, bezmaksas speciālās nodarbības un seminārus, kā arī individuālu biznesa meistarklasi ar koledžas direktoru un veiksmīgu uzņēmēju - Jāni Stabiņu. Vairāk par studiju programmas priekšrocībām lasi TE.

Studijas notiks neklātienes un tālmācības formā, kas ir vispiemērotākās , lai pilnvērtīgi attīstītu esošu vai izveidotu jaunu uzņēmumu, jo sniedz laiku ne tikai mācībām, kas sniegs nepieciešamo zināšanu bāzi, bet arī praktiskam darbam savu mērķu sasniegšanai.

Biznesa vadības koledžas vadītājs Jānis Stabiņš: Es esmu ne tikai koledžas direktors, bet arī veiksmīgs uzņēmējs! Bet, protams, kā ikviens uzņēmējs, arī es kādreiz biju iesācējs. Un mēs taču visi zinām kā tas ir – galva pilna ar miljons idejām, bet pietrūkst resursu – un kas ir vēl būtiskāk – pietrūkst palīdzīgas rokas un spēcīgu, pieredzējušu cilvēku padoms. Man vienmēr ir paticis strādāt ar jauniem, talantīgiem un enerģiskiem jauniešiem, Biznesa vadības koledžā mēs regulāri organizējam Biznesa Meistarklases gan saviem studentiem, gan interesentiem no malas. Un tieši pateicoties šai pieredzei un lielai sajūsmai no studentu puses, skatoties ar kādu enerģiju viņi smeļas pieredzi un metas savu ideju realizēšanā, nonācu pie secinājuma, ka jāveido padziļināta studiju grupa jaunajiem censoņiem, jo vienas Meistarklases ietvaros fiziski nav iespējams nodot to zināšanu kopumu, kuru ir iespējams nodot studējot un strādājot plecu pie pleca 2,5 gadus!

Par koledžu: Biznesa vadības koledža ir dibināta 2003. gadā. Šobrīd tiek piedāvātas studijas sešās studiju programmās - biznesa vadība, jurisprudence, mārketings, reklāma un sabiedriskās attiecības, personāla psiholoģija un talantu attīstība, grāmatvedība un finanšu plānošana, iestāžu darba organizācija un vadība, tūrisma un viesnīcu serviss. Visas studiju programmas ir akreditētas. Studijas notiek neklātienes un tālmācību formā, kā arī atvērtā koledža – studiju forma tiem interesentiem, kurus interesē tikai atsevišķi studiju kursi.

Biznesa vadības koledža

Alberta iela 13, Rīga

Tel. 67803261

www.bvk.lv


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!